Minőségpolitika

Ahhoz, hogy Társaságunk kiváló megítélésű elismert piaci szereplő maradjon, működési rendszerünk, szolgáltatásaink magas színvonalára kiemelten odafigyelünk. Stratégiánk megvalósításának egyik záloga régtől fogva a minőségirányítási rendszer létrehozása és folyamatos fejlesztése.

Üzleti filozófiánk alapelve a magas színvonalú szolgáltatásnyújtás, a megrendelői, alvállalkozói és beszállítói kapcsolatok folyamatos fejlesztése. Vállalatunk minden tevékenységének partnereink és saját elvárásainknak megfelelő eredményt kell produkálnia.

Megrendelőinkkel való kapcsolatunkat mindig a bizalmi elv érvényesítése jellemezte. A bizalmat nem csupán a hagyományos módon meglévő partnereinkkel kívántuk fejleszteni, hanem egy független harmadik szervezet által is tanúsítva. Így bevezettük, s már évek óta figyelmet fordítunk arra, hogy megfeleljünk az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer valamint az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszer előírásainak.

POLGÁRI Kft.
Generálkivitelezés az alapozási, mélyépítési és magasépítési munkálatokon keresztül a kulcsrakész átadásig

Reméljük, hogy weboldalunkon minden keresett információt megtalál cégünkről. Amennyiben további kérdése van, tiszteljen meg bennünket bizalmával, és lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén.

Tovább Építkezések Kapcsolat