Magas-építőipari kivitelezés

MAGAS-ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS

A kivitelezési munkák  során az építőipari szakemberek létszáma  folyamatosan 70-80 fő között mozog. Ezen szakemberek egy része már a cég „születésének” időpontjában  is a vállalkozás állományi létszámában tevékenykedett. Ebből is jól kitűnik hogy a társaságunknál a rotáció nagyon alacsony, olyan bevált szakemberekkel dolgozunk, akik a tanulóidejüket is a vállalkozásnál töltötték. A folyamatosan megnövekedett megrendelések száma miatt, az állandó és minőségi munkavégzés biztosítása érdekében a komplett állomány alvállalkozók bevonásával  még további 60 fővel bővül. Közületek, önkormányzatok gazdasági szervezetek egyaránt megbízóink bővülő széles skáláját alkotják, ami bizonyítja hogy társaságunk alkalmas a bonyolult szervezéssel járó nagyberuházások megvalósítására is.  Filozófiánk alapköveit képezi  a minőség és precíz munkavégzés, melyet ellenőrzött  I. osztályú és bevizsgált környezetbarát anyagok felhasználásával, jól szervezett pontos  háttérmunkával végzünk megrendelőink legnagyobb megelégedésre.

Működési rendszerünknek, szolgáltatásunknak magas színvonalúnak kell lennie ahhoz hogy társaságunk kiváló megítélésű elismert piaci szereplővé váljon. A társaság minden tevékenységének az elvárásoknak megfelelő eredményt kell produkálnia.

Stratégiánk megvalósításának egyik záloga a minőségirányítási rendszer létrehozása és folyamatos fejlesztése. Új generációs üzleti filozófiánk alapelve hogy a magas színvonalú szolgáltatásnyújtást cégcsoport keretein belül végezzük. A cégcsoport a közbeszerzéstől a kivitelezés megvalósításáig minden fontos mérföldkövet szakszerűen ellenőriz.  Az új piacok megszerzése és megtartása, térségbeli és helyi alvállalkozói és beszállítói kapcsolatok folyamatos fejlesztése  komplex háttérmunkát igényel. Hossztávú stratégiánk alapelve a már biztos alapokon nyugvó – 10 éves múltra visszatekintő – a térségbeli alvállalkozói körrel létrejött korrekt üzleti kapcsolatok stabilitásának megőrzése.