Cégismertető

ÜDVÖZÖLJÜK A POLGÁRI KFT HONLAPJÁN!

Társaságunk magyar magánszemélyek által alapított vállalkozásként működik. A tulajdonosok 1996-ban alapították önálló családi vállalkozásukat. A termelési volumen és a cég eredménye is dinamikusan fejlődő. A termelés felfutása lehetővé tette a társaság vagyonának, eszközállományának jelentős fejlesztését. A társaság a szakember-állományát a termelési igényeknek megfelelően folyamatosan bővíti, komplett állományunkat megbízható alvállalkozók bevonásával bővítjük.
Sikereink mögött a minőségi munkavégzés áll, amely a jó csapatmunkának, kiváló munkahelyi légkörnek és szakmai elhivatottságnak köszönhető.

A közbeszerzési tendereken való folyamatos pályázás eredményeképpen, a kivitelezési megbízások száma – a jövőben is, a jelenlegi szinten tartható.
Cégünk tevékenységi köre:

  • Magas-építőipari kivitelezés
  • Betonelemgyártás

Megrendeléseinket generál-kivitelezésben teljesítjük. Alapozási, mélyépítési és magasépítési munkálatokon keresztül a kulcsrakész kivitelezésig.
Reméljük minden keresett információt megtalál cégünkről. Amennyiben további kérdése van, tiszteljen meg bizalmával és lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségünk egyikén.